Loading...
Activitats2020-11-11T18:24:32+00:00

Activitats

A mamaG oferim diferents tipus d’activitats, adequant-nos a diferents perfils de participants (infants, pares, professionals, adults  en general), formats (periòdiques o puntuals), espais (petit format o gran format), per tots els pressupostos (gratuïtes o de pagament)… per a persones associades però també per el públic en general.

Activitats obertes al barri

Oferim mensualment, a través del nostre newsletter, diferents activitats obertes i gratuïtes al barri del Guinardó per a nens i nenes, públic familiar, professionals i adults en diferents espais del barri del Guinardó.

A mamaG posem els nostres materials a disposició d’altres entitats o persones del barri, per fomentar el reciclatge i aprofitament col.lectiu.

Activitats per a soci@s

A mamaG comptem amb un equip de persones de diferents disciplines que ofereixen tallers i activitats a les persones associades. Aquestes activitats les recollim en un catàleg, que va creixent d’acord amb les seves necessitats.

El catàleg inclou propostes al voltant dels valors que des de l’associació promovem -cooperació, educació i criança, salut i nutrició, economia sostenible, creixement personal- amb la filosofia de la participació i intercanvi de coneixements, la xarxa social i l’ajuda mútua.

Activitats a mida per d’altres espais

Oferim xerrades, activitats, tallers, seminaris en diferents formats, adreçades a nens i nenes, famílies i professionals, sobre temes afins a l’associació, i que s’adaptin a les necessitats concretes dels espais i organitzacions (escoles bressol, escoletes, escoles, instituts, biblioteques, ampes, associacions, etc.).

Consulta les propostes del  catàleg i contacteu amb nosaltres per consultar altres possibilitats, enviant un correu a  mamag@mamag-bcn.org