Loading...
Què fem?2020-11-10T22:13:05+00:00

Què Fem?

El projecte mamaG es basa en l’intercanvi de coneixements i la cooperació. Creiem que totes les persones podem aportar des dels nostres coneixements i la nostra experiència, i que d’aquest intercanvi tots en sortim guanyant, perquè tots n’aprenem.

Per això oferim espais de reflexió i eines, i donem visibilitat a informacions, materials i alternatives que permeten convidar a reflexionar, enriquir i obrir noves actituds i enfocaments, i que en cap cas volen substituir els criteris professionals especialitzats.

Des de mamaG creiem en l’aprenentatge compartit i la presa de decisions individuals en llibertat.

Els objectius de mamaG són:

A mamaG duem a terme la nostra activitat a través dels diferents projectes:

  • Xerrades, activitats i tallers presencials gratuïts o de pagament, en diferents ubicacions, adreçades a famílies, però també a adults i professionals, sobre els diferents temes d’interès.
  • Mercat d’intercanvi de béns i serveis i de segona mà, que permet a les famílies donar una llarga vida als objectes que estan en bon estat i que ja no necessiten, i oferir serveis diversos sense intercanvi de diners.
  • El voluntacanvi, la xarxa de voluntariat i d’intercanvi, a través de la qual les persones associades col·laboren i reben a canvi béns i serveis, oferts per altres associats o per amics de mamaG, com a compensació per aquesta dedicació.
  • L’espai social de mamaG, un lloc de trobada on les persones associades a mamaG i Rocaguinarda, podem compartir coneixements, experiències i aprendre de tots i totes.
  • El treball en xarxa amb d’altres entitats i col·lectius afins a mamaG, per tal de aprofitar les sinèrgies que ja estan marxa, entre ells projectes solidaris amb col·lectius més desafavorits.

Coneix els nostres projectes i activitats:

ACTIVITATS
PROJECTES