Loading...
Qui som?2020-11-10T21:34:18+00:00

Qui Som?

MamaG està formada per persones, entitats, organismes i professionals amb voluntat de transformació econòmica, social i ambiental.

S’inicia dins la Cooperativa Cultural Rocaguinarda amb el nom de mamaGuinarda, l’any 2010, a partir de la iniciativa de Maria Folch, per a oferir un espai de trobada i d’intercanvi de coneixements per a les famílies del barri del Guinardó amb professionals del món de la criança.

Al 2012 és rebatejada amb el nom de mamaG, i rep l’embranzina final per constituïr-se com entitat sente ànim de lucre gràcies a Elisabet Ceballos, Irene Martín i Maria Folch. Actualment el projecte continua consolidant-se i avançant gràcies al suport de la Junta Directiva, professionals, entitats i tot un equip de voluntaris i socis sense les quals seria impossible el seu dia a dia, i que són l’ànima del projecte.

mamaG neix del reconeixement de l’etapa infantil i juvenil com a base per a la construcció d’un futur més humà i feliç. Volem facilitar espais per a compartir experiències i coneixements entre les persones de totes les edats -infants, joves i adults- per créixer plegats.

Els objectius de mamaG són:

  1. Crear xarxes d’ajuda mútua i d’intercanvi de coneixements, béns i serveis amb voluntat de transformació econòmica, social i ambiental.

  2. Promoure relacions entre persones que siguin saludables i enriquidores.

  3. Establir vincles per a enriquir el procés de criança, educació, i creixement personal, i trencar barreres de les diferències de cultura, raça, nacionalitat i sòcio-econòmiques.

  4. Crear espais físics i virtuals, on nens, joves i adultscomparteixin les seves experiències, de manera lúdica i relaxada.

  5. Treballar en xarxa amb entitats, organismes i professionals que contribueixin al desenvolupament dels objectius de mamaG.

  6. Facilitarla participació de tots en tallers i cursos, i afavorir l’intercanvi de coneixements amb els participants, per l’enriquiment mutu.

  7. Compartir informació i recursos d’interès per ampliar la mirada i prendre decisions en llibertat i des de la responsabilitat personal.