Loading...
Projectes2020-11-10T22:00:40+00:00

Espai Social

L’Espai social de mamaG és un espai de trobada on les persones associades a mamaG i Rocaguinarda, podem trobar-nos, conèixer-nos, i gaudir de l’encant del tu a tu.

Al nostre espai social podràs gaudir de:

  • Intercanvi de coneixements
  • Espai de joc per als nens i nenes
  • Mercat de 2a mà de roba, llibres, joguines i accessoris
  • Biblioteca social
  • Ambient de col·laboració, on tothom compta i on tots participem!

Us convidem a que vingueu a sentir-vos part d’aquest projecte de cooperació.

Al barri del Guinardó:

c/ Maspons i Labrós, 7 (cantonada Passatge Garrofers)
08041 Barcelona

Horari: de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00

Metro L4, Guinardó-Hospital de Sant Pau, bus 117, 32, 39, 55, H6.

Mercat de Segona Mà

Un dels projectes que mamaG impulsa per a promoure la reutilització i el reciclatge, és el mercat de segona mà.

La iniciativa sorgeix per la voluntat de les famílies de donar llarga vida als productes que els seus fills i filles ja no necessiten, i que poden ser d’utilitat a d’altres famílies. Aquesta necessitat, que es cobria parcialment amb mercats d’intercanvi, pren forma en el moment de disposar d’un espai social, amb capacitat de fer una recollida i selecció dels productes, i d’arribar així a més persones (dies i horaris més amplis). Les dificultats econòmiques amb que es troben cada cop més famílies converteix aquest mercat en una alternativa i ajuda econòmica per a moltes persones.

Els productes del mercat procedeixen de donacions, i es poden adquirir a canvi d’un donatiu. El mercat de 2a mà és accessible a tothom, i amb les aportacions que es reben a canvi del gènere, ajudem a cobrir les despeses mínimes del projecte.

mamaG col·labora fent donació del gènere de segona mà amb diferents iniciatives socials al barri del Guinardó, com Càritas o el Materno Madre Teresa.

· Roba de nadó, nen i dona (samarretes, pantalons, jaquetes..)
· Complements (bosses, cinturons, barrets…)
· Llibre infantil i d’adult (català, castellà, anglès)
· Joguines i joc educatiu
· Utensilis nadó (cadiretes, bressols, mantes de joc…)

Oferim també servei de préstec de productes: consulta’ns!

Si tens interès en col·laborar amb el teu temps o objectes pel mercat de 2a mà, pots venir  al local social de dilluns a divendres de 17 a 20 h., o enviar-nos un correu a mamag@mamag-bcn.org

Us demanem que els productes que porteu estiguin en bon estat:
(sense trencar, tacar, que funcionin correctament i no faltin peces, en el cas de jocs i joguines).

Biblioteca Social

L’intercanvi de coneixements és un dels valors de mamaG. Aquest intercanvi, que sorgeix de manera espontània en el joc, les activitats, les trobades en el local social o en d’altres espais, té una continuïtat a la biblioteca social.

L’objectiu és recollir títols de referència sobre els temes d’interés que des de l’associació promovem (criança, educació, salut, alimentació, economia sostenible, creixement personal, vacances en família…).

La biblioteca es nodreix de les aportacions que fan les persones associades, que volen compartir-los, així com també de donacions d’editorials de referència.

Els llibres s’ofereixen en prèstec, a les persones associades a mamaG i Rocaguinarda, amb un donatiu d’1 euro.

Voluntacanvi

El voluntacanvi és el principal motor de mamaG, aposta por l’ajuda mútua com a forma de compensar la col·laboració de les persones al projecte, i s’articula a través de compensacions pel temps dedicat pels voluntaris a canvi de béns i serveis, el que permet donar continuïtat a mamaG

Si tens ganes de col·laborar-hi pots enviar un correu a mamag@mamag-bcn.org o pots venir al l’espai social de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30.

Fent-te voluntari: aportant el teu temps. Hi ha feines per a tots els gustos, puntuals o periòdiques, presencials o virtuals, i totes són importants.

Fent-te donant: aportant béns i serveis, per cobrir les necessitats puntuals dels voluntaris i nodrir el mercat de 2a mà (roba, llibres, joguines en bon estat).

Fent-te amic de mamaG: si ets una empresa o comerç, dóna suport al voluntacanvi i fes una donació (en diners i espècies) com a patrocinador del projecte mamaG.

Compensem la tasca dels voluntaris, que permet l’activitat de mamaG.

Oferim mercat de 2a mà.

Realitzem activitats obertes i gratuïtes al barri.

Col·laborem en projectes solidaris i d’economia social al barri del Guinardó